Hacking Romania
Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca ...
Lista Forumurilor Pe Tematici
Hacking Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKING ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Anne98 pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Buzau
cauta Barbat
25 - 50 ani
Hacking Romania / Hacking / Cum sa furi conturi de internet  
Autor
Mesaj Pagini: 1
admin
Administrator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 255
Traducere din Engleză în Română
De ce ar doriţi o furat ISP cont te întrebi?? Ei bine, există două motive principale, vă sunt prea sărace pentru a permite companiilor locale telefon taur rahat preţurile sau aveţi nevoie de o platforma mai uşor şi mai rapid la hack de la peste cinci proxy-uri şi trei wingates, şi aici este răspunsul dumneavoastră. Amintiţi-vă nu există nici un punct în ieşi şi hacking ISP-ul local pentru a obţine un cont, cu atât mai uşor cu atât mai bine este sugestia mea.

Acum, în primul rând s-ar putea fi citit aceasta la şcoală sau de undeva si nu aveti acces la domiciliu asa ca acum i se va arăta o parte din i metoda au folosit pentru a obţine conturi. Una dintre cele mai simpla metoda este de a merge la un magazin local şi de a găsi un computer cu privire la accesul dial-up, apoi pur şi simplu rulaţi o snatcher parolă pe ea, cum ar fi WASP şi apoi trimiteţi un email toate informaţiile în afara unde puteţi să-l proces, această metodă este relativ simplă şi dacă te prinde ei Chuck doar tu din magazin. Aceste conturi sunt în mod normal, numai bun pentru acces noapte, ne-o dorim 24 / 7 acces. Una am metodă s-au găsit de lucrări este de apel până ISP local şi cere să achiziţioneze un cont, spune că sunteţi într-o grabă, dar asiguraţi-vă că dont fals sunet, în mod normal, ei spun "aici este numele de utilizator şi parola dvs. de internet, va vom trimite informaţii pentru tine de a trimite înapoi blah blah blah ... " acum desigur, trebuie să vă asiguraţi că apelul fără a Caller ID activ, dacă locuiţi în Australia prefix doar numărul de telefon cu 1831. Această metodă poate fi destul de enervant şi lucrează în mod normal doesnt, dar merită o încercare şi contul în mod normal, ultimul pentru câteva săptămâni. Metoda mea favorita este una de efort mare, dar, de asemenea, mare răsplată, găsi un magazin de computere local, care este overpriced şi oferă toate prostiile alea garanţie extinsă, acum ia-ti un rahat de ecran de imprimare şi logo-ul lor pe ea, obţine acum o listă de persoane care cumpără calculatoare de acolo, sau pur şi simplu urmaţi oameni acasă. Acum, că avem cinci sau şase oameni care sunt destul de prost să plătească 600% din preţul pentru un computer decât ar trebui, du-te în jurul acolo case şi prezintă ca un tip de reparaţii computer trimis de la un magazin, spune ceva de genul, aceasta este parte de garantie pe viata extinsa aţi achiziţionat cu computerul dvs., suntem doar efectuarea unui control regulat, ca am avut câteva probleme cu modelul dvs. de computer. nouă ori din zece te vor lasa direct pe usa, chiar fără a cere orice întrebare de a face cu abac, doar un simplu gand al lor overpriced bucată de rahat lucru nu le face să faci ce vrei, acum, când vă aflaţi într-rula doar o program de calculator prin intermediul acolo şi smulge acolo conturile de internet, nu conteaza cine sunt pentru, doar vom obţine mai mult mai tarziu cu acestea. Asiguraţi-vă că staţi pentru o oră sau aşa şi executaţi ScanDisk şi defrag a face să pară real. Acum, dacă nu sunteţi foarte prost, ar trebui să aibă în jur de conturi de internet cinci sau şase.

Acum, când dial-up pentru a le asiguraţi-vă că rândul său, de Caller ID, asta este ceea ce oprire tu de la a fi prins imediat, verifica e-mail a persoanei şi a elimina orice rapoarte multiple de exploatare forestieră şi asiguraţi-vă că vă schimbaţi internet atleast conturile o dată pe săptămână şi nu utilizează cel vechi din nou, da la unele lamer pe net şi să le bage în bucluc pentru dumneavoastră hack lui. Tu ar trebui să fie pe net de acum, ci pentru a schimba conturile o dată pe săptămână într-adevăr avem nevoie de mai multe conturi, mi place sa-l spun, dar cel mai simplu mod de a obţine mai multe conturi în utilizarea de către winblows, astfel foc până winblows si ignora toate operatiunile ilegale crap şi descărca programul următor:

Legiunea - Scanner Share Open
Sub 7 Defcon ediţie
Sub 7 2.2
mIRC


Acum, deschide-te şi du-te la mIRC canal o zonă locale, / whois câţiva oameni până când găsiţi isp vă place.

Infinity este E-mail * BoMFunk Mc'S

Aşa că am făcut alegerea noastră, attbi.com dezvăluie ATT & T, face acum un / dns la 12 la 237-182-191.client.attbi.com ca acest lucru este gazda lui.

*** Rezolvat 12 - 237-182-191.client.attbi.com la 12.237.182.191

Acum, acest lucru transforma într-o reţea de clasă B şi ne-am 12.237.0.0, acest lucru este obiectivul nostru, deschide-te pe Facebook Sub 7 2.2 şi mergeti la Conexiune> Scannere> Local Scanner. Pune ip Start ca 12.237.0.0 şi perioada de anchetă de terminare de 12.237.255.255, apoi faceţi clic pe scanare. Aceasta va dura destul de un timp, acum când obţine un rezultat deschide Sub 7 Defcon şi pune-l în teren, până în partea de sus şi faceţi clic pe Conectare. Dacă aveţi întrebat de o parolă, apoi dont deranjez cu acest IP, dar dacă acesta vine cu conectat la partea de jos suntem in afaceri. Primul lucru pe care ar trebui să faceţi este să mergeti la Advanced Parole>> Preluare RAS Parole, aceasta este acolo nume de utilizator şi parola de internet, precum şi numărul de telefon, asiguraţi-vă că vă obţineţi numărul de telefon locale din site-ul ISP-ului. Next Goto Conexiune> Server Opţiuni şi seta o parolă, noi dont doriţi ca alte persoane obtinerea de pe net in timp ce noi suntem hacking şi lovind ne off. Porniţi IP Anunta precum şi, astfel încât să puteţi obţine acest server de la distanţă pentru a face scanare pentru tine, dacă este necesar, ISP-a verifica, uneori, pentru oamenii care scana şi bustul fundul lor.

Pentru oricine care spune folosind Sub 7 este o modalitate de lame pentru a obţine conturi, sunt de acord dar i-ar mai degrabă decât în acest fel hacking ISP-ul meu local şi obţinerea pune în închisoare, chiar înainte de a mă lua la ţintă meu. Vă întreb de ce ai folosi Sub 7 2.2 doar pentru scanare? ei bine un scanner mai bună decât Defcon, dar nu te lasa IRC bot sau IP Anunta.

Next mod de a câştiga conturilor este de a găsi parts deschide şi încărcaţi un troian aşa că atunci când ajung lângă tine de pe net sunt suplied cu detaliile despre contul lor. Pentru a face acest scaner legiune deschide-te şi fă o scanare de acelaşi interval ca ai facut cu sub 7, se aşteaptă o fac in cantitati mici, cum ar fi 203.48.0.0 - 203.48.5.255, atunci când acesta vine cu un rezultat du-te în calculatorul meu şi schimbare adresa de la \ \ şi apoi ip, asa ca de exemplu \ \ 203.48.15.123 apoi aşteptaţi să se încarce, s-ar putea obţine întrebat de o parolă, dacă este cazul ignoraţi acest IP şi a continua scanarea, dacă tu dont primi o parola, au o privire la nume, uita-te pentru unitatea C, în cazul în care este acolo şi du-te în ea, apoi du-te în Windows> meniul de start> programele de pornire>, şi lipiţi-un server de troian în aici, asiguraţi-vă că doesnt veni cu un prompt şi că vă va notifica atunci când ajung pe următoarea net. Tot ce trebuie sa faci acum este aşteptaţi, în termen de câteva zile te-ar trebui să poată obţine atleast 20-30 conturi, dacă nu în jur de 50. Acest lucru ar trebui să dureze pentru o lungă perioadă de timp şi puteţi face orice doriţi cu ei. Doar să vă amintiţi pentru a dezactiva Caller ID-ul şi pentru a schimba accoutns atleast în fiecare săptămână.

NU NU dracu 'cu persoana care te cont de la, păstraţi Stealth si dont publicitate fapt tu dont plăti pentru internet, sau fapt tu hack din conturile alte popoare.


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la