Hacking Romania
Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca ...
Lista Forumurilor Pe Tematici
Hacking Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKING ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Roxxy22
Femeie
25 ani
Cluj
cauta Barbat
25 - 48 ani
Hacking Romania / Hacking / Yahoo Messenger link in status  
Autor
Mesaj Pagini: 1
admin
Administrator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 255
Sa-ti pui link spre un site la statusul de Messenger e o chestie banala, toata lumea practica genul asta de “publicitate” - fie ca e vorba de melodia preferata, siteul preferat sau pagina personala. Din pacate uneori pur si simplu nu vrea. Pui un link si nu se updateaza statusul. Apesi pe “Busy” sau orice altceva si merge. E frustrant, nu?

Nu sunt singurul care are probleme cu statusul Yahoo Messenger, campania lui CM de promovare prin statusuri de Yahoo Messenger a fost afectat la randu-i afectata. Bobby zicea ca tine de ip, unii sustin ca e ceva cenzura din partea Yahoo pentru anumite siteuri, altii spun ca doar in Romania se intampla. Oricum ar fi, exista o solutie foarte simpla (care nu implica reconectarea la internet) - un mic hack sa spunem.

Pentru asta intram pe adresa
Si in casuta unde trebuie scrisa adresa ''Enter a long URL to make tiny''
punem adresa dorita ..si apoi ''Make TinyUrl'' si gata aveti o adresa numai buna de pus la status

Cu linkuri tinyurl nu mi s-a intamplat vreodata sa nu mearga statusul de yahoo messenger. Indiferent spre ce puneam link.

In principiu linkurile tinyurl nu sunt prea usor de retinut, dar exista optiunea de custom alias unde iti poti defini singur forma linkului. Introduci adresa siteului care nu vrea sa mearga ca status, treci dedesubt ceva simplu de retinut si, voila, ai un link functional bun pentru copy-paste in statusul de Yahoo Messenger!


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la